Svedala Rotarys veckobrev
17 januari 2020
 
EGO-föredrag av Linda Allansson-Wester

 

Linda berättade mycket om sin uppväxt som blanda annat innebar 12 flyttar innan Linda blev 18 år. Det var pappan och hans jobb som gjorde att familjen fick flytta ofta och detta bland annat till Stockholm, Holland, England och till Skåne. Ett av de stora intressena var att rida och hästen inköptes på Sjöbo häst-marknad och även ponnyn fick följa med i alla flyttar. Mycket att det som hänt Linda under dessa år och också format henne till vad hon är idag vilket kan vara social hjälpsamhet i samhället där var och en kan hjälpa till och att man ställer upp till medmänniskor som behöver hjälp.
Du kan även se bilder mm här https://www.facebook.com/svedalarotaryklubb/
 
Club-runner
Roland Johansson leder klubbens arbete med att implementera Club-runner och under januari kommer vi att börja pröva vissa funktioner i detta system, som ex.vis mitt veckobrev som kommer att sändas ut dirket från Club-runner. Vill ni ha en försmak på hur det kan komma att se ut kan ni ex.vis besöka distriktets eller Rotary Ideons hemsidor, https://lund-ideon.rotary2390.se/ https://rotary2390.se/ . Roland kommer även att hålla en första introduktion till Club-runner på vårt kommande klubbmöte den 31 januari.
 
Projektlotteriet
Nu behöver vi fylla på med fler vinster och jag ser fram emot att ni skänker några vin flaskor, tack på förhand
 
Kommande möten
31 januari – Club-runner, Roland håller en första introduktion i systemet
7 februari – ”upptäcktsfärder i backlandskapet”. Per Blomberg tar oss till utflyktsmål i Svedala med omnejd
14 februari – vår egen medlem Daniel Grip kommer och berättar om sotning
21 Februari – Commando raid – gör ett besök hos någon av de närliggande klubbarna och ta intryck om hur de driver sina möten. Är det något som kan utveckla vår klubb så hör av dig med tips.
 
 
Nästa möte:
24/1 kl: 12:15
Suicide Zero
Please add mailservice@clubrunner.ca to your safe sender list or address book.
To view our privacy policy, click here.
 
ClubRunner
102-2060 Winston Park Drive, Oakville, ON, L6H 5R7
ClubRunner Mobile