inställda möten på grund av Covid-19

Våra möten kommer att vara inställda tillsvidare för att minska risken att sprida covid-19 viruset. Följ uppdateringarna här på vår hemsida när det är dags att ses igen. På återseende.
inställda möten på grund av Covid-19 Roland Johansson 2020-04-21 22:00:00Z 0

Föredrag 13/3 EGO-föredrag med Pia Mumm

Många av oss minns säkert Pias fantastiska fotoutställning, på Folkets hus för några år sedan. Gigantiska foton, säkert två meter höga och bilder på kvinnor. Kvinnor i festkläder, vackra smycken, festfrisyrer, höga klackar. Och med jaktgeväret i handen istället för aftonväskan. Pia säger om sin utställning "Jag ville få fram kontrast i jaktkläder med det manliga och kvinnliga kläderna och dessutom är det kul att kombinera jaktintresset med mitt yrke som fotograf" Utställningen kallar hon Jägarinnor. Kontrasterna gjorda att man stannade, tittade och upptäckte nya saker och Pia berättade. Det var då Pia fick en inbjudan att som gäst delta i ett Rotarymöte.
Föredrag 13/3 EGO-föredrag med Pia Mumm 2020-03-13 23:00:00Z 0

Inställda möten

Våra möten kommer att vara inställda framöver för att minska risken att sprida covid-19 viruset. Tidigaste start på våra möten igen är 17 april. Följ uppdateringarna här på vår hemsida när det är dags igen. På återseende.
Inställda möten 2020-03-12 23:00:00Z 0

Svedala Kulturskola

Fredagen 6 mars presenterade Mats Olofsson Svedala Kulturskolas verksamhet. Ett av våra stipendier går till elev i denna skola numer. Än är inte kriterierna fastslagna för stipendiet och det kan vara så att mer än en elev får dela på stipendiet. När stipendiaten/stipendiaterna är utsedda så är Mats och eleven/rna välkomna till ett av våra möten för att presentera sig.
Du kan även se bilder mm här https://www.facebook.com/svedalarotaryklubb
Svedala Kulturskola 2020-03-09 23:00:00Z 0